keskiviikko 14. marraskuuta 2012

vaihdossa 100 päivää

7.8.2012 klo 19(Suomen aikaa) laskeuduin pienellä lentokoneella Klagenfurtiin ja tästä hetkestä on tosiaan tasan 100 päivää!

Otin äsken muutamia kuvia kaupungista, joka on hyvässä vauhdissa muuttumassa joulukyläksi, ja lisää kuvia tulee kun tulos on valmis(valot ja kojut)

Kaikki rakennukset on täällä erinvärisiä! Ihana pastillinvärinen kaupunki, naapuritaloni on vihreä ja vastapäinen pinkki..

Yksi asia jota tulen kaipaamaan seuraavana syksynä: maroneita (ps. katsokaa noita ihania värejä takana!)

Joulu on jo ovella

Tämä on tosiaan noin 1/3 osasta vaihtoani ja vieläkään ei saksa suju, vaikka huomattavasti on parantunut! Joulukuussa on viikonloppu Salzburgissa ja siellä tapaan luultavasti viimeisen kerran kaikki vaihtarit, sillä en osallistu 2013 vuoden Eurotouriin ja lasketteluleiriin... :( Kauhea alkaa hyvästellä jo nyt ihmisiä, ja vielä sieltä paremmasta päästä.

5 kommenttia:

  1. Mikset osallistu :O Ihania rakennuksia tosiaan<3

    VastaaPoista
  2. Moikka :) Ite sain tossa n. viikko sitten tietää pääseväni Rotareiden kautta vaihtoon ja googlettelemalla löysin tän sun blogin. Niin aloin vaan miettimään, että mitkä oli sun maavaihtoehdot? Oliks itävalta ykkösenä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja onnittelut Rotareiden kautta pääsystä! Edessä se iso kasa englanninkielisiä papereita, kuvien tulostelua, lääkäreissä käyntejä, kirjeiden kirjoittelua ja koulutuksissa käymistä - mut se kaikki on kyllä sen arvoista ja kannattaa varata aikaa! :) Mun toiveet oli 1. USA 2.Itävalta ja 3. Kanada.

      Poista